“Quality is remembered long after the price is forgotten.”

Gucci

Julklappserbjudande

Julklappserbjudande

Publicerad av Jupiter, 18/11/18

Missade du handla dina julklappar på Black Friday? Oroa dig inte!
Vi har tagit fram flera erbjudande på fina julklappar. T.ex Stickade tröjor i Marino, Jeans Byxor, Kostymer och självklart Mössor, Handskar och Halsdukar för att hålla värmen i vinter.

Välkommen in så hjälper vi dig med dina julklappar.

//Personalen

Gilla oss

Autumn is Here

Autumn is Here

Publicerad av JUPITER., 03/09/18

Nu har hösten klivit in i våra butiker och de är fyllda med höstens mode nyheter!
Ni kommer hitta flera nya spännande varumärken i våra butiker som det franska sneakers märket Soloviere, eller G.R.P som är ett unikt stickat varumärke från utkanten av Florens där deras fabrik ligger där de skapar fantastiska stickat produkter, ett måste att addera in i garderoben. Limitato är ett varumärke vi smygvisade förra säsongen de fortsätter med sina unika t-shirts med prints från kända fotografer, ska man ha t-shirt med en cool avsändare är detta helt rätt.
Trenderna för denna säsong:
Byxan med front veck och den höga midjan ligger kvar, byxorna blir lite vidare i siluett, denimen blir viktigare denna säsong a la "tailored denim" där jeansen är lite kortare och midjan lite högre men känns mer dressade.
Kavajen och Kostymen är alltid viktig i var mans garderob, för denna säsong är det flanell som gäller, vi har flera fina kvalitéer i butiken allt från brun, grå eller vad säger du om mörkgrön?
Ytterplagg Så tar rocken första platsen, Vill man vara offensiv så ska den vara dubbelknäppt med lite bredare slag och midjebälte. Den stora trenden som fanns förra året med den slöa axeln och lite mer oversized ligger kvar och gärna längre än knäna. Men den klassiska enkelknäppta rocken i paletå längd är aldrig fel.
Skjortjackan fiinns kvar som en stark spelare, det vi ser är att det blir tjockare i materialet och kan användas lite mer som tidigt höst plagg.
Stickat Då ser vi den oversizeded polo tröjan gärna grovstickad och såklart manchester byxor till annars är det merino som gäller, vi har alla rätta färger för att komplettera den rätta looken.
Färgerna är väldigt höst klassiska, Bruna toner som går mot beiget, Offwhite och Navy är alltid rätt och den gröna tonen ligger kvar men som nyhet har den smygit sig in även på kostymen och på rocken.

Välkommen in i våra butiker så berättar vi mer.

//Personalen

Gilla oss

Mismo

Gilla oss

Baracuta

Gilla oss

Xacus

Gilla oss

JUPITER

Gilla oss

Dress like your gonna meet your worst enemy today

Gilla oss

Rosi & Ghezzi

Gilla oss

L.B.M

Gilla oss

Fashion is never finished.

Gilla oss

Loake

Gilla oss

Oscar Jacobson

Gilla oss

Loggor

Micke Alm Publicerad av Micke Alm, 02/10/10

Gilla oss

Adverb

Gilla oss

NN07

Gilla oss

Buttero

Gilla oss

R.M. Williams

Gilla oss

Circolo 1901

Gilla oss

ROSSI

Gilla oss

LAB

Gilla oss

Anderson´s

Gilla oss

Ten C

Gilla oss

Mason´s

Gilla oss

Eton

Gilla oss

Bread & Boxers

Gilla oss

Harris Wharf London

Gilla oss

Gaiola

Gilla oss

Stone Island

Gilla oss

Santaniello

Gilla oss

C.P COMPANY

Gilla oss

I don’t do fashion, I am fashion.

Gilla oss

Quality is remembered long after the price is forgotten.

Gilla oss

I do not want to see your socks, but I do want to see your shoes.

Gilla oss

Fashions fade, style is eternal.

Gilla oss

The difference between style and fashion is quality.

Gilla oss

Bäckmans skoservice

Bäckmans skoservice

Se därför till att inte använda dem varje dag, oavsett hur mycket du tycker om dem. Och när sulorna börjar bli slitna beger du dig självklart till Bäckmans skoservice.

Bäckmans skoservice är en klassisk institution som ser till att dina skodon lever längre. Dessutom brukar de vara generösa med goda råd och tips. Bäckmans skoservice hittar du på Nybrogatan 15.

Gilla oss

Följ Jupiter

Det tillkommer hela tiden nya sätt att umgås med Jupiter på. Det är kul, tycker vi. Men även om vi finns både på Facebook och Twitter, så måste vi nog säga att det fortfarande är trevligast att träffas i den gamla vanliga verkligheten.


Gilla oss

Saker vi gillar

Saker vi gillar

Den här avdelningen är tillägnad sådant som förgyller tillvaron för oss på Jupiter. Som lilla baren på Riche, och middagsatmosfären på strandvägen 1, korven hos Bruno’s och annat man inte skulle klara sig utan.

Klicka på länkarna till höger för att förkovra dig!


Gilla oss

Nyhetsbrev

Med vårt nyhetsbrev är du alltid välunderrättad om vad som händer på modefronten och i våra butiker. Du blir också lite mer ompysslad än alla andra. Du får till exempel förtur till våra realisationer och kan bli inbjuden till både det ena och det andra.

Gilla oss

Kontakt

Hör gärna av dig till oss och berätta vad du tycker om våra butiker och vår webbplats. Vi tar också tacksamt emot tips på varumärken vi borde sälja och fenomen som förtjänar att uppmärksammas på den här sidan. Och vill du ha skötselråd, eller svar på andra frågor, så är det bara att mejla. Vi svarar så fort vi kan.

Gilla oss

Varumärken

Hos oss hittar du handplockat mode från varumärken vi verkligen gillar och som inte säger samma sak som alla andra. Dessutom vill vi att det ska hända något, när två plagg möter varandra. Därför erbjuder vi ett mångskiftande stilregister, som tillåter många spännande kombinationer.

Gilla oss

Om Jupiter

Det var Olle Dahlström som kläckte idén att öppna en modern herrekipering som förenar klassisk konfektion och uppdaterat mode. 1991 öppnade den första butiken i Sturegallerian och snart slog ytterligare tre butiker upp dörrarna.

I slutet av 90-talet ombildades Jupiter till Solo. Men en bra idé tar man inte kål på så lätt. 2002 bestämde sig Olle för att återuppliva Jupiter.

Idag består Jupiter av tre butiker, var och en med sin personlighet, men med samma kärna av kompromisslöst engagemang och humanism à la Olle.

Gilla oss

Sturegallerian

Sturegallerian

-

Gilla oss

Norrlandsgatan 21

Norrlandsgatan 21

Gilla oss

Resturang Agnes

Resturang Agnes

08-410 470 19 info@restaurangagnes.com
Norra Agnegatan 43, Stockholm

Gilla oss

Dygnet-runt-öppet

Gilla oss

Nödnumret - tel 08 84 28 07

Gilla oss