“Quality is remembered long after the price is forgotten.”

Gucci

En kväll för den kräsne skoälskaren

En kväll för den kräsne skoälskaren

Herrskon har blivit en av dem absolut viktigaste delarna i den moderna mannens garderob. Vi på Jupiter är ganska konservativa när det kommer till valet av skor. Vi anser att riktiga skor ska tillverkas för hand, och gärna då ifrån skomeckat i Northamptonshire i England.

Och det är precis vad Loake gör.

Onsdagen den 29 oktober hade vi tillsammans med Loake att sätta skon i absolut fokus i vår butik på Norrlandsgatan. Loake kommer att ha representanter från varumärket samt en auktoriserad skomakare på plats. Vi kommer att visa alla de senaste modellerna samt våra egna MTO skor som är exklusivt tillverkade för oss på Jupiter. Vi kommer även att ha Sverigepremiär för Loake bälten i samma skin som deras skor. Kom in för ett glas och umgås och prata skor med likasinnade skoälskare.,

Under kvällen gavs du möglihet att kunna beställa skor mycket förmånligt och även vara med att tävla om skovårdslåda. De tre först som köper skor får även ett par skoblock. Så det är alltså ett ypperligt tillfälle att införskaffa höstens nya skor.

Gilla oss

Nödnumret - tel 08 84 28 07

Nödnumret - tel 08 84 28 07 Osäker på hur du ska klä dig på festen eller mötet? Ring så tipsar vi!

Dygnet-runt-öppet

Dygnet-runt-öppet Ring och boka tid, så öppnar vi butiken för dig.

Resturang Agnes

Resturang Agnes Stockholms trevligaste och bästa resturang
KLAPPJAGT

Butiker

Sturegallerian
Telefon: 08-678 41 41
E-post: Mail

Hornsgatan 41
Telefon: 08-84 28 07
E-post: Mail

Norrlandsgatan 21
Telefon: 08-20 41 41
E-post: Mail