“I do not want to see your socks, but I do want to see your shoes.”

Luciano Barbera

Autumn is Here

Autumn is Here

Publicerad av JUPITER., 03/09/18

Nu har hösten klivit in i våra butiker och de är fyllda med höstens mode nyheter!
Ni kommer hitta flera nya spännande varumärken i våra butiker som det franska sneakers märket Soloviere, eller G.R.P som är ett unikt stickat varumärke från utkanten av Florens där deras fabrik ligger där de skapar fantastiska stickat produkter, ett måste att addera in i garderoben. Limitato är ett varumärke vi smygvisade förra säsongen de fortsätter med sina unika t-shirts med prints från kända fotografer, ska man ha t-shirt med en cool avsändare är detta helt rätt.
Trenderna för denna säsong:
Byxan med front veck och den höga midjan ligger kvar, byxorna blir lite vidare i siluett, denimen blir viktigare denna säsong a la "tailored denim" där jeansen är lite kortare och midjan lite högre men känns mer dressade.
Kavajen och Kostymen är alltid viktig i var mans garderob, för denna säsong är det flanell som gäller, vi har flera fina kvalitéer i butiken allt från brun, grå eller vad säger du om mörkgrön?
Ytterplagg Så tar rocken första platsen, Vill man vara offensiv så ska den vara dubbelknäppt med lite bredare slag och midjebälte. Den stora trenden som fanns förra året med den slöa axeln och lite mer oversized ligger kvar och gärna längre än knäna. Men den klassiska enkelknäppta rocken i paletå längd är aldrig fel.
Skjortjackan fiinns kvar som en stark spelare, det vi ser är att det blir tjockare i materialet och kan användas lite mer som tidigt höst plagg.
Stickat Då ser vi den oversizeded polo tröjan gärna grovstickad och såklart manchester byxor till annars är det merino som gäller, vi har alla rätta färger för att komplettera den rätta looken.
Färgerna är väldigt höst klassiska, Bruna toner som går mot beiget, Offwhite och Navy är alltid rätt och den gröna tonen ligger kvar men som nyhet har den smygit sig in även på kostymen och på rocken.

Välkommen in i våra butiker så berättar vi mer.

//Personalen

Gilla oss

Nödnumret - tel 08 84 28 07

Nödnumret - tel 08 84 28 07 Osäker på hur du ska klä dig på festen eller mötet? Ring så tipsar vi!

Dygnet-runt-öppet

Dygnet-runt-öppet Ring och boka tid, så öppnar vi butiken för dig.

Resturang Agnes

Resturang Agnes Stockholms trevligaste och bästa resturang

Butiker

Sturegallerian
Telefon: 08-678 41 41
E-post: Mail

Norrlandsgatan 21
Telefon: 08-20 41 41
E-post: Mail