“I don’t do fashion, I am fashion.”

Coco Chanel

Årets Stora Rea

Årets Stora Rea

Publicerad av JUPITER., 05/06/18

Onsdag den 8 augusti kl 10.00 är det åter dags för säsongens stora rea.
Då rensar vi butikerna på stilsäkrade kostymer, kavajer, och mycket annat som bidrar till en ypperligt klädsam och välsittande garderob med upp till 60% rabatt.

Varumärken som Oscar Jacobson, NN.07, Buttero, Gaiola, CP Company, Loake, Lardini, C.O.F, Xacus, Eton mfl

Den 7 augusti håller vi stängt på Norrlandsgatan inför reastarten men öppet som vanligt i vår butik på Sturegallerian.

Väl mött!

Gilla oss

Vårens nyckelplagg

Vårens nyckelplagg

Publicerad av JUPITER., 29/03/18

Nu är våren på ingång, det betyder även hög tid för att uppdatera vårgarderoben.
Vi har gjort en djupdykning i vårens trender och listar nyckelplaggen här nedan så du inte missar något.

Skjortjackan:
Ja denna produkt har ju blivit given favorit! Är det en jacka? Skjorta? eller rent av en mix. En underbar produkt är vad det är och passar perfekt nu när vädret blivit lite varmare. Mixa den till en dressad byxa eller avslappnat till ett par jeans.

Byxorna med frontveck!
Många säger gubbigt, vi säger helt rätt. Byxorna med frontveck och en aningen högre midja gör sig perfekt med en nerstoppad dressad pikeskjorta eller rundhalsad tröja för våren. Kombinera med en overshirt för att få den kompletta looken.

Harrington Jackan:
Casual & Cool som Steve McQueen i sin G9 från Baracuta kan inte vara mer rätt denna vår! Kombinera den med ett par snygga jeans från C.O.F eller ett par chinos från Mason.

Retro sneakers:
Våren och sneakers hör alltid ihop, men för denna säsong så retro modellen tagit första platsen. Kom in och prova våra modeller från Diadora som vi har nu i butiken.

Murarkragen:
Kärt barn har många namn! Murarkrage, Kinakrage, Sotarkrage ja listan kan göras lång. Denna produkt har varit borta ett tag men för denna säsong är den tillbaka igen och ger det där lediga sköna looken. Passar snyggt ihop med ett par lediga chinos eller ett par Shorts.

Välkomna in i våra butiker för närmar granskning och guidning.

Med vänlig hälsning
Personalen

Gilla oss

Mismo

Gilla oss

Baracuta

Gilla oss

VÅRSTÄDNING PÅ JUPITER

VÅRSTÄDNING PÅ JUPITER

Publicerad av Jupiter, 26/03/18

Ni som har följt oss på sociala medier har säkert sett att det hänt mycket i våra butiker.
Norrlandsgatan har vi gjort om hela konfektionsrummet med platsbyggda sektioner i trä som är penselmålade för att ge den där perfekta känslan.
Golvet har vi oljat upp och vi målat om flera väggar och uppdaterat med flera nya möbler. Sturegallerian har fått sig en ansiktslyftning med nymålade provrum, oljat golv nya möbler och ljussatt kassadisk.

Vi hoppas självklart att ni ska gilla våra "nya" butikers utseende och ni är så välkomna in och bläddra bland vårens mode.

Välkomna


Gilla oss

BARACUTA

BARACUTA

Publicerad av Jupiter, 26/03/18

Baracuta grundades 1937 i Manchester i England av John & Issac Miller.
Året efter fick det tillåtelse av Frasers klanchef Lord Lovat den 24:e av Beauforts Slott att använda det legendariska Fraser Tartan mönstret som innefoder på den klassiska Harrington G9 jackan som var till för att användas som en golfjacka.

Elvis Presley var den första kändisen som gjorde Baracutas jackmodell G9 allmänt känd i filmen King Creole 1954, och att stilikoner som Steve McQueen, Joe Strummer och Frank Sinatra synts i samma jacka så var det faktiskt en karaktär från en engelsk såpa som lyckades ge jackan sitt namn Herrington.

Såpan hette Peytons Place och var en 514 avsnitt lång följetong där karaktären Rodney Harrington, spelad av Ryan O´Neil, ständigt syntes i sin G9 och gjorde jackan omtalad över hela Storbritannien.
Ny är ett detta historia och det klassiska Tartan mönstret är kvar och de klassiska snedställda fickorna för att lättare få upp golfbollarna finns också kvar men passformen är uppdaterad för att möta den moderna tiden.


Välkommen in att prova din färg.

Gilla oss

Xacus

Gilla oss

JUPITER

Gilla oss

Dress like your gonna meet your worst enemy today

Gilla oss

Rosi & Ghezzi

Gilla oss

L.B.M

Gilla oss

Fashion is never finished.

Gilla oss

Loake

Gilla oss

Oscar Jacobson

Gilla oss

Loggor

Micke Alm Publicerad av Micke Alm, 02/10/10

Gilla oss

Adverb

Gilla oss

NN07

Gilla oss

Buttero

Gilla oss

R.M. Williams

Gilla oss

Circolo 1901

Gilla oss

ROSSI

Gilla oss

LAB

Gilla oss

Anderson´s

Gilla oss

Ten C

Gilla oss

Mason´s

Gilla oss

Eton

Gilla oss

Bread & Boxers

Gilla oss

Harris Wharf London

Gilla oss

Gaiola

Gilla oss

Stone Island

Gilla oss

Santaniello

Gilla oss

C.P COMPANY

Gilla oss

I don’t do fashion, I am fashion.

Gilla oss

Quality is remembered long after the price is forgotten.

Gilla oss

I do not want to see your socks, but I do want to see your shoes.

Gilla oss

Fashions fade, style is eternal.

Gilla oss

The difference between style and fashion is quality.

Gilla oss

Bäckmans skoservice

Bäckmans skoservice

Se därför till att inte använda dem varje dag, oavsett hur mycket du tycker om dem. Och när sulorna börjar bli slitna beger du dig självklart till Bäckmans skoservice.

Bäckmans skoservice är en klassisk institution som ser till att dina skodon lever längre. Dessutom brukar de vara generösa med goda råd och tips. Bäckmans skoservice hittar du på Nybrogatan 15.

Gilla oss

Följ Jupiter

Det tillkommer hela tiden nya sätt att umgås med Jupiter på. Det är kul, tycker vi. Men även om vi finns både på Facebook och Twitter, så måste vi nog säga att det fortfarande är trevligast att träffas i den gamla vanliga verkligheten.


Gilla oss

Saker vi gillar

Saker vi gillar

Den här avdelningen är tillägnad sådant som förgyller tillvaron för oss på Jupiter. Som lilla baren på Riche, och middagsatmosfären på strandvägen 1, korven hos Bruno’s och annat man inte skulle klara sig utan.

Klicka på länkarna till höger för att förkovra dig!


Gilla oss

Nyhetsbrev

Med vårt nyhetsbrev är du alltid välunderrättad om vad som händer på modefronten och i våra butiker. Du blir också lite mer ompysslad än alla andra. Du får till exempel förtur till våra realisationer och kan bli inbjuden till både det ena och det andra.

Gilla oss

Kontakt

Hör gärna av dig till oss och berätta vad du tycker om våra butiker och vår webbplats. Vi tar också tacksamt emot tips på varumärken vi borde sälja och fenomen som förtjänar att uppmärksammas på den här sidan. Och vill du ha skötselråd, eller svar på andra frågor, så är det bara att mejla. Vi svarar så fort vi kan.

Gilla oss

Varumärken

Hos oss hittar du handplockat mode från varumärken vi verkligen gillar och som inte säger samma sak som alla andra. Dessutom vill vi att det ska hända något, när två plagg möter varandra. Därför erbjuder vi ett mångskiftande stilregister, som tillåter många spännande kombinationer.

Gilla oss

Om Jupiter

Det var Olle Dahlström som kläckte idén att öppna en modern herrekipering som förenar klassisk konfektion och uppdaterat mode. 1991 öppnade den första butiken i Sturegallerian och snart slog ytterligare tre butiker upp dörrarna.

I slutet av 90-talet ombildades Jupiter till Solo. Men en bra idé tar man inte kål på så lätt. 2002 bestämde sig Olle för att återuppliva Jupiter.

Idag består Jupiter av tre butiker, var och en med sin personlighet, men med samma kärna av kompromisslöst engagemang och humanism à la Olle.

Gilla oss

Sturegallerian

Sturegallerian

-

Gilla oss

Norrlandsgatan 21

Norrlandsgatan 21

Gilla oss

Resturang Agnes

Resturang Agnes

08-410 470 19 info@restaurangagnes.com
Norra Agnegatan 43, Stockholm

Gilla oss

Dygnet-runt-öppet

Gilla oss

Nödnumret - tel 08 84 28 07

Gilla oss